De fiets of auto is in gebruik

Wanneer een fiets of auto in gebruik is kan deze niet nogmaals besteld worden. Probeer in dat geval een andere auto of fiets te pakken als dat mogelijk is. Wanneer je vermoed dat deze niet goed is ingeleverd door de vorige gebruiker, laat het ons dan weten via help@goabout.com en gaan om welke fiets/auto het gaat en waar die zich bevindt.

De fiets, auto of locatie bestaat niet (meer)

Het kan zijn dat datgene waar naar verwezen wordt niet meer bestaat in ons systeem. Bijvoorbeeld wanneer een locatie (tijdelijk) is opgeheven. In dat geval kunnen we er ook geen informatie over tonen. Wanneer je denkt dat het hier om een fout gaat, laat het ons dan weten via help@goabout.com met daarbij een uitleg waar het precies om gaat.

De fiets, auto, of locatie is niet publiekelijk beschikaar

Het kan zijn dat je iets bent tegengekomen dat alleen maar voor een bepaald publiek beschikbaar is. De GoAbout deelauto's zijn bijvoorbeeld alleen toegankelijk als je een GoAbout abonnement hebt. Verder zijn sommige diensten bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor de medewerkers van een bepaalde organisatie. Wanneer je denkt wel toegang te mogen hebben, check dan even of je ingelogd bent. Voor een medewerkers-abonnement zou je binnen je organisatie eens na kunnen vragen hoe het zit. Als je er niet uitkomt kun je altijd mailen naar help@goabout.com.

Je gebruikt niet de laatste versie van de App

Sommige functionaliteit kan nieuw zijn en niet goed werken met oudere versies van onze App. Check altijd even of je de laatste versie van de App hebt.