Op goabout.com/profile vindt je een aantal handige en nuttige functies die (nog) niet in de app te vinden zijn. We vatten ze hieronder samen:

Gebruiksoverzicht

https://goabout.com/profile/booking-overview

Hier vind je een overzicht van jouw gebruik van deelfietsen, deelauto's en ov-tickets, inclusief de kosten. Eventuele mutaties hierop zijn hier niet zichtbaar. Heb je vragen? Stel ze dan via help@goabout.com

Overzicht van abonnementen, abonnement of account opzeggen

https://goabout.com/fleet

Op deze pagina zie je welke abonnementen je hebt. Om je abonnement op te zeggen, klik je op het kruisje rechts bovenin. Wil je je account verwijderen? Ga dan naar https://goabout.com/profile en klik op 'account verwijderen'. Om je account op te kunnen zeggen, moet je geen actieve abonnementen meer hebben.

Opgeslagen reizen in je agenda tonen

https://goabout.com/profile

Op deze pagina vind je een knop 'calendar feed'. Als je hierop klikt op je telefoon of laptop, dan kun je die openen met je agenda-app. Je kunt op deze manier een extra agenda toevoegen met al je opgeslagen reizen. Je reizen opslaan kun je in de app (onderaan het reisadvies) en op de website doen. Helaas wordt het reisadvies niet geüpdatet als er wijzigingen zijn.