1. Hoe werkt het gebruik van de deelauto's?
    Je kunt hier een stap-voor-stap uitleg vinden over het gebruik van de App.

2. Kan ik de deelauto's reserveren?
    Nee, op dit moment is het niet mogelijk te reserveren. Ons uitgangspunt is dat we ervoor zorgen dat er altijd genoeg aanwezig zijn, zodat reserveren niet nodig is.

3. Kunnen jullie het openen/sluiten van de deelauto sneller maken?

Het openen/sluiten loopt nu via het telefoonnetwerk en kan daarom soms iets langer duren. Binnenkort gaat het openen/sluiten via de bluetooth van je telefoon. Dit gaat een stuk sneller en werkt ook buiten bereik van het telefoonnetwerk. We zullen dit de komende weken beschikbaar maken via een update van de Apps.

4. Waar vind ik de sleutel van de deelauto?
    Dit staat uitgelegd in de flyer die in de auto ligt. De sleutel van de Citroën C3 hangt in het handschoenenkastje van de auto. Als je het handschoenenkastje openmaakt, zie je 'm links met een magneetje hangen. Hang 'm daar ook weer, als je de auto inlevert.

5. Het lukt niet om de deelauto in te leveren, en nu?
    Zorg ervoor dat de deelautoop een inleverlocatie staat en dat je je locatie met de GoAbout App deelt. Het kan soms ook even duren voordat je telefoon z'n locatie nauwkeurig genoeg heeft bepaald. Lukt het nog steeds niet? De GoAbout app helemaal afsluiten en opnieuw opstarten zou kunnen helpen.

Vragen?
Mail ons op help@goabout.com. Op basis van de vragen zullen we deze pagina verder uitbreiden.