1. Hoe werkt het gebruik van de auto's?
    Je kunt hier een stap-voor-stap uitleg vinden over het gebruik van de App.

2. Hoe werken de auto's?
    We hebben een pagina opgezet over hoe de elektrische auto werkt (in ontwikkeling). Er is nog geen pagina met uitleg over de benzine auto's.

3. Kan ik de auto's reserveren?
    Op plekken waar we auto garantie geven is het niet nodig (en daarom niet mogelijk) om een auto te reserveren. Op een paar plekken is het wel vereist om te reserveren. Dit wordt duidelijk aangegeven in de App. Hier vind je een uitleg over reserveren.

4. Kunnen jullie het openen/sluiten van de deelauto sneller maken?
    Het openen/sluiten loopt nu via het telefoonnetwerk en kan daarom soms iets langer duren. We zijn hard bezig om het mogelijk te maken om de auto ook te kunnen openen/sluiten via bluetooth. Dit gaat een stuk sneller en werkt ook buiten bereik van het telefoonnetwerk.

5. Waar vind ik de sleutel van de deelauto?
    Voor de het openen/sluiten van alle auto's gebruik je de App. Voor het starten van de elektrische auto's heb je geen sleutel nodig, want dit verloopt via de start-knop. De sleutel van de Citroën C3 hangt in het handschoenenkastje van de auto. Als je het handschoenenkastje openmaakt, zie je 'm links met een magneetje hangen. Hang 'm daar ook weer, als je de auto inlevert.

6. Het lukt niet om de auto in te leveren, en nu?
    Zorg ervoor dat de auto op slot op een inleverlocatie staat. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op.

Vragen?
Mail ons op help@goabout.com. Op basis van de vragen zullen we deze pagina verder uitbreiden.