In de meeste steden waar wij actief zijn, zijn er ook werkgevers die hun medewerkers een abonnement aanbieden op de deelfietsen en/of deelauto's van GoAbout. Kijk op onderstaande links of jouw werkgever erbij staat, of vraag het je werkgever.

Via deze websites kun je direct een abonnement afsluiten met je zakelijke e-mailadres. Heb je dat gedaan, maar weet je niet zeker of het gelukt is? Kijk dan eens bij dit artikel

In de app kun je bij het gebruik van een fiets, auto of kopen van een ov-ticket een abonnement selecteren. Als je zakelijk reist, selecteer dan het abonnement van je werkgever. Kies je 'zonder abonnement', dan betaal je zelf de kosten voor die rit.

Staat jouw werkgever er niet bij?

...maar zou je dat wel graag willen? We krijgen natuurlijk graag tips! Stuur dan een mail met een contactpersoon bij jouw werkgever naar contact@goabout.com.

Je kunt voorlopig natuurlijk zélf een abonnement nemen! Kijk op: GoAbout.com/Deelfietsen

Elke eerste 4 uur gratis en landelijk geldig

In de meeste gevallen fiets je met een bedrijfsabonnement elke eerste 4 uur gratis. Na deze gratis periode, betaal je zelf een klein bedrag per half uur. Soms kun je deze declareren ook bij je werkgever. De eerst 4 uur gratis geldt per rit, dus elke nieuwe rit start je gratis 4 uur periode. Zo kun je de fiets ook gebruiken voor een afspraak. De abonnementen zijn in de meeste gevallen landelijk geldig bij alle GoAbout fietsen. Check de exacte voorwaarden bij je werkgever.