Om een auto te reserveren doorloop je de volgende stappen:

1. Kies een locatie waar je een auto kunt reserveren. Die herken je aan het icoon met een auto+klokje

2. Aan de onderkant verschijnt informatie die je omhoog kunt schuiven. Daarin kun je aangeven voor welke periode je een auto nodig hebt. Kies vervolgens op doorgaan.
  3. Vul ontbrekende gegevens, zoals je rijbewijsnummer, aan. Daarna kun je op het bevestigingsscherm je reservering bevestigen. Je reservering is gemaakt.
  4. Wanneer je in de App geen locaties hebt geselecteerd zie je een overzicht van je bestellingen, onder het roze vlak waarin je je reis kunt plannen. Daar staat je reservering tussen. Als je er op klikt zie je de details van je reservering en kun je deze annuleren.

Bij aanvang van de reservering

• Wanneer de starttijd van de reservering is gestart kun je het gebruik van een auto starten. Open opnieuw de 'bestelling' in je App. Je ziet nu een knop om het gebruik te starten. Klik erop en er wordt een auto voor je geselecteerd die je kunt gebruiken. Hier vind je meer informatie over het starten en het gebruik van de elektrische auto.